PIZZA SOLE MIO - LEUVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 248 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Sole Mio - Leuven. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2024 om 1:07 De Pizza kwam traag en was aangebrand naar de rand toe. Je proefde dat hij al lang in de doos zat.
21 jun 2024 om 19:55 Voor een restaurant dat alles aanbiedt is de kwaliteit van het eten goed en de levertijd is vaak sneller dan aangegeven. Zeer tevreden.
15 jun 2024 om 21:04 Alles nog heel lekker.
12 jun 2024 om 5:46 Wij bestelde doner kebap. Eten was koud en vlees was hard en taai. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
10 jun 2024 om 1:48 durum was koud
9 jun 2024 om 22:56 De twee keer dat ik het restaurant belde zeiden ze dat de bezorger onderweg was. De eerste keer was na een uur, en de tweede keer na 80 min. Het restaurant is 1 km van mijn deur verwijderd. Dat het druk is dat begrijp ik, dat ze gelogen wordt …
6 jun 2024 om 23:31 Doner kebap vlees is veel te zout saus was er nauwelijkd tussen
6 jun 2024 om 12:51 I AM STILL WAITING FOR MY ORDER OF TWO PIZZAS TO ARRIVE - OVER AN HOUR AND A HALF OF WAITING IS INSANE. I CANNOT COMMUNICATE WITH THE RESTAURANT BECAUSE THEY WONT PICK UL THE PHONE. HORRIBLE SERVICE, DO YOURSELF A FAVOR AND DONT BUY PIZZA HERE
28 mei 2024 om 21:32 Stond dat ik 42 minuten moest wachten op mijn bestelling, maar was er binnen de 20 minuten. Enige opmerking is dat ik geen tomaat had gevraagd en deze zat er jammer genoeg wel tussen… Voor de rest dik in orde